mød en medarbejder

mød Naja

IT contract manager

»Studielivet er en unik livsstil, hvor man kan spise brunch en tirsdag og selvom jeg helt sikkert vil savne den fleksibilitet, ser jeg virkelig frem til de muligheder som fuldtidsarbejdet bringer - ikke mindst det større rådighedsbeløb«

_DSC9971
_DSC9482

mød Tatiana

Junior konsulent

»Jeg har altid været god til sprog, med flydende færdigheder i fire, og det vækkede min nysgerrighed for at tage på en ny “sprogrejse” i programmering«

mød Magnus

Udvikler

»Det er vigtigt for mig at jeg kan stå inde for de leverancer jeg er med til at udvikle, og at jeg samtidig rykker mig fagligt. I Aety er opgaveløsningen kendetegnet ved høj kvalitet, og selvom jeg bliver givet meget ansvar, er der en del erfaring jeg kan trække på hos mine kollegaer. Der er altid en hjælpende hånd, hvis man er presset med en opgave«

Photo by Claus Sall (www.claussall.com) 2021
SALL8519

mød Malene

Konsulent & Underviser

»Jeg værdsætter at kunne tænke selvstændigt og kreativt i opgaveløsningen, og den mulighed har jeg i Aety. Min rolle i konsulentteamet er eksekverende, hvilket vil sige, at jeg sætter løsninger op på baggrund af kundens ønsker. Jeg synes produktporteføljen i Aety er spændende og der er masser af udviklingspotentiale. Lysten til at lære noget nyt og videndele, er gennemgående for medarbejderne i Aety, hvilket resulterer i mange spændende diskussioner på tværs af fagligheder«

mød Nils

Konsulent & underviser

»Jeg har en personlig interesse for agil udvikling, hvilket er grundstenen i aety. I min rolle som konsulent og underviser arbejder jeg i krydsfeltet mellem formidling og IT, og som Teknoantropolog, er det noget jeg kan værdsætte. I aety er jeg en del af et stærkt konsulentteam, hvor alle brænder for at skabe gode kundeoplevelser. Vi har kundens bedste for øje, og det er motiverende for mig at se, hvordan vores løsninger gavner hele værdikæden«

SALL8526 (1)